foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Γκάτσης Διονύσης ΠΕ88

GTranslate

Χρόνια Πολλά

2ο Γυμνάσιο Αργυρούπολης

school2

 

Ημερολόγιο

Μαϊος 2024
ΔΤΤΠΠΣΚ
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Μας επισκέφτηκαν

53293
Σήμερα36
Χθές16
Αυτό το Μήνα176
Σύνολο53293

Τελευταία ενημέρωση

  • : Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023.

Σύνδεση διαχειριστή

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥ

  1. Η διατήρηση ανθέων σε διάφορα διαλύματα.
  2. Η επίδραση της θερμοκρασίας ψησίματος του κεϊκ στο φούσκωμα και τον χρόνο ψησίματος.
  3. Η επίδραση καυστικού υγρού σε διάφορες ποιότητες μαρμάρου.
  4. Η επίδραση της θερμοκρασίας διατήρησης στην αλλοίωση λιπαρών ουσιών.
  5. Η επίδραση του εμβαδού του δοχείου στην ταχύτητα εξάτμισης του οινοπνεύματος.
  6. Η επίδραση του φωτός στην αλλοίωση λιπαρών ουσιών.
  7. Η αποτελεσματικότητα φίλτρων νερού στην καθαρότητά του.
  8. Η ποιότητα εκτύπωσης μιας εικόνας σε διάφορους εκτυπωτές.
  9. Η σημασία της ατμοσφαιρικής υγρασίας στην διάρκεια αποθήκευσης πορτοκαλιών.
  10. Η επίδραση της συσκευασίας στην διατήρηση τυριού.
  11. Η ταχύτητα καύσης διαφόρων υλικών.
  12. Αφρισμός απορρυπαντικών σε διάφορες ποιότητες νερού.
  13. Η σημασία της οξύτητας στην παρασκευή μαρμελάδας.
  14. Η επίδραση του ηλιακού φωτός στην ποιότητα της πατάτας.
  15. Η σχέση των επιμηκύνσεων ελατηρίων σκουριασμένων και μη ανάλογα με το βάρος που τοποθετούμε.
  16. Η επίδραση της θερμοκρασίας στην διατήρηση της ποιότητας του κρασιού.
  17. Η επίδραση του σχήματος μακαρονιών στο χρόνο ψησίματος.
  18. Η επίδραση διαφορετικής αναλογίας χώματος και άμμου στον χρόνο στράγγισης των εδαφών.
  19. Η επίδραση της πυκνότητας υγρών στον χρόνο μετατροπή τους σε στερεά.
  20. Η αντοχή διαφότων ποιοτήτων ξύλου στη διάτρησή τους.
  21. Η σημασία της διαφορετικής συσκευασίας αλλαντικών στη συντήρησή τους.
  22. Η επίδραση αλατούχου νερού πάνω σε ένα είδος φυτού.
  23. Η επίδραση του αιθυλενίου στην ωρίμανση των φρούτων.
  24. Επίδραση του αλατιού στο σημείο βρασμού του νερού.
  25. Επίδραση του βάθους φύτευσης βολβών στην ανάπτυξή τους.
  26. Η επίδραση του αέρα στην αλλοίωση λιπαρών ουσιών.
  27. Η επίδραση προσθήκης διαφορετικής ποσότητας μαγιάς στην ποιότητα ψωμιού.
  28. Η θερμότητα που παράγεται σε ένα κύκλωμα το οποίο διαρέεται από ηλεκτρικό ρεύμα σε σχέση με την έντασή του.
  29. Η επίδραση τη θερμοκρασίας διατήρησης παραδοσιακής γιαούρτης στη ποιότητα αυτής.
  30. Η επίδραση διαφόρων συσκευασιών αυγών στην αντοχή τους.
  31. Η αντοχή διαφόρων ποιοτήτων μαρμάρων σε πτώση συγκεκριμένου βάρους.
  32. Πως επηρεάζει η θερμοκρασία τη διαλυτότητα ορισμένων στερεών ουσιών στο νερό.
  33. Η επίδραση διαφόρων υποστρωμάτων εδάφους στην καθ ύψος ανάπτυξη φυτών.
  34. Η μελέτη της βλαστικής ικανότητας του φυτού σε σχέση με την υγρασία
  35. Πως επηρεάζει η ποσότητα του λεμονιού στο χρώμα του μαύρου τσαγιού.
  36. Μεταβολή στο χρόνο στεγνώματος χρώματος ανάλογα με την ποσότητα διαλύτη που περιέχει.
  37. H αποσύνθεση των απορριμάτων σε σχέση με την θερμοκρασία.
  38. Λυγισμός ξύλινης ράβδου σε σχέση με το μήκος της.
  39. Η επίδραση της ποσότητας βουτύρου στην ευθρυπτότητα του κέϊκ.
  40. Η ταχύτητα αλέσματος του καφέ σε σχέση με την ποιότητά του.
  41. Η ρευστότητα της μαρμελάδας ανάλογα με την ποσότητα ζάχαρης που περιέχει.
  42. Η επίδραση του φωτός στην ανάπτυξη των φυτών.
  43. Η μεταβολή του χρώματος του φυτού σε διάφορες ποσότητες φωτός.
  44. Η επίδραση της θερμοκρασίας στο ψησιμο του ψωμιού.

                           Πηγή: http://kamarianou.blogspot.gr/

Copyright © 2024 High School Rights Reserved.